fredag 21 augusti 2009

Höstterminen börjar bra

Jag vågar väl inte ropa hej riktigt ännu, men nog känns det som om Dagens Industri och andra affärstidningar har rätt: krisen verkar vara över. I alla fall för somliga.

Flera beställningar på catering har kommit in sedan vi öppnade för några veckor sedan, så på lördag har jag kallat in både hustru och dotter för att lägga snygga fat.

Vi har fortfarande stängt på söndagarna, så i helgen ska hustrun och jag passa på att gå Smaklust i Tantolunden. Där ställer matproducenter ut sina varor, och hustrun har lovat att hjälpa tillverkaren av Bredsjö Blå, Lars-Göran Staffare, att sälja hans ost på söndag. Som om hon inte hade nog med jobb redan! Så småningom kommer fårosten från Bredsjö att göra återinträde i vårt sortiment.

Planeringen inför höstens aktiviteter är i full gång, snart annonserar vi ut dem på hemsidan. Vinskribenten Håkan Larsson har lovat att göra ännu ett framträdande hos oss – det blev väldigt uppskattat förra gången. I övrigt blir det nya ansikten, och det kommer att handla om både öl och whisky.

Förresten – har ni smakat vår nyhet i butiken? Coppa heter den, skärs lövtunt och används som lufttorkad skinka. Smakar gudomligt. Otroligt vad italienarna kan göra av en vanlig fläskarré!

Inga kommentarer: