torsdag 6 maj 2010

Levande musik skärper hjärnan

Det påstår i alla fall hustrun, som anser att hon lämnade butiken i går kväll lite klyftigare än när hon kom. Anledningen var pralinkonserten, som så klart blev en succé.

Det var fullsatt i butiken, men du som missade det hela – var inte orolig. Pralinerna kommer tillbaka med sin levande dansmusik från tre sekler. Nästa gång kanske vi kan dansa på riktigt på terrassen.

Jag behövde verkligen den andliga stimulans jag fick i går, för det är bråda tider i butiken. Det är stora beställningar på gång och nu sätts min planeringskapacitet på prov. Vårens fester och skolavslutningar närmar sig med stormsteg – glöm inte lägga din egen beställning i god tid!

Ni som väntar på en rapport från hustruns och min Paris-resa, får vänta förgäves. Jag vet att jag lovade en men hustrun har förbjudit mig att skriva. Något privatliv vill man ju ha, i alla fall hon. Jag nöjer med att säga att sonen mådde bra och ostronen var goda.

Nyheter i butiken: prova det goda chokladbräcket med sesamfrön och chili, det är supergott. De goda skorporna, bakade i Rönninge efter italiensk förebild, har du väl redan smakat. De fick godkänt av självaste Roberta (hustruns och min italienska väninna) när hon var här.

Inga kommentarer: