fredag 28 november 2008

Nu har alla börjat fatta!


I höstas planterade vi idén att även företag utanför Rönninge borde beställa våra bufféer. Det tog ett tag, men nu börjar budskapet gå in. Den här veckan har vi flera leveranser, både till Stockholms innerstad och till Södertälje. Det tycker vi är jättekul! Ännu roligare är det att kunderna har blivit så nöjda att de har lovat berätta om oss för andra.

Vi har också fått förfrågan på om vi kan ordna en italiensk julbuffé, att levereras när julen har kommit lite närmare. Självklart gör vi det – vår julbuffé innehåller förutom parmaskinka även gravad lax och Janssons frestelse.

Intresset för att ha kvällmöten (SS, tidigare blogg) i lokalen verkar också finnas. Senaste förfrågan blev vi tvungna att tacka nej till, eftersom det var just den kvällen som Giorgio Cantú kommer hit och håller föredrag om italiensk mat och svenska matlagningsmissar.

Den aktiviteten har fallit i mycket god jord – två dagar efter att inbjudan hade gått ut via den här bloggen, var det fulltecknat! Det ska bli jätteroligt på onsdag kväll, och Giorgio sitter nu hemma och gruvar sig för att vi har utlovat att han ska vara någon sorts expert. Men det har vi ju inte – han är en helt vanlig italienare från Turin, som har gjort en och annan iakttagelse.

Sen har vi en massa julnytt i butiken, men jag orkar inte tjôta mer om det just nu (är man född i Göteborg pratar man så). Kan man ha fått nog av julen redan före första advent?

Välkomna in!

Inga kommentarer: