söndag 20 april 2008

Catering är inte bara bekvämt - det är gott också


Det har hänt någonting med festerna - har ni tänkt på det? Nästan ingen lagar maten själv, alla beställer catering. Och undra på det – inte nog med att det blir gott, man slipper oroa sig för att det ska bli för mycket eller för lite mat. På Dånvikens delikatesser finns flera menyer att välja bland.


När min mamma och min svärmor bjuder på fest är det ett fasligt ojande över att ”maten ska räcka”. Det är det viktigaste för dem, för så var det förr. Moderna människor oroar sig sällan för det. Nu är det smakerna som har huvudrollen vid en fest.

Den svenska festsäsongen närmar sig snabbt nu. 19-åringarna tar studenten, 30-åringarna gifter sig, många fyller jämnt. För att inte tala om alla småfester som ska planeras: picknick i fotbollsklubben, föräldra-barn-brännboll för dem som slutar lågstadiet. Nu är det också tid för romantik bara för två – sätta sig i båten och åka ut på Uttran, gå i land någonstans och plocka upp sin matsäck.

Oavsett vilken typ av fest du tänker dig – Dånvikens sortiment står till ditt förfogande. Det spelar ingen roll om ni blir hundra eller bara två. Matsäcken är packad med underbara smaker. Romantiken och glammet klarar du säkert själv.

Välkommen in i butiken! Eller ring, maila och sms:a till

Steve Malmström
Steve@danvikens.se
0734-22 86 15

Inga kommentarer: