onsdag 2 april 2008

Nu händer det saker på Dånvikens Delikatesser

Hej!

Det är stora saker på gång i det gamla gula huset på Rönninge Torg. Från den 1 april möts du av ett nytt ansikte på Dånvikens Delikatesser. Jag som tar över ägarskapet tillsammans med med fru heter Steve Malmström och vi har många idéer för hur butiken ska bli ännu bättre, mysigare och mer lockande för dig och alla andra kunder. Det är i första hand mig du kommer att möta bakom disken.

Det är mycket vi vill göra med butiken, och du som kund kommer snart att märka att vi introducerar nyheter. Det gäller både vad du finner i disken och vad som serveras vid borden.

En första åtgärd blir att ändra öppettiderna. Vi vill ha öppet när du är ledig och kan besöka oss. Därför utökar vi öppettiderna på kvällarna och börjar med söndagsöppet. I stället håller vi butiken stängd måndag och tisdag, men finns tillgängliga för beställning och leverans av catering och korgar.

En annan nyhet är att det här nyhetsbrevet kommer att skickas ut till alla som vill varje onsdag. Här berättar vi bland annat om nyheter i butiken och specialarrangemang.

Här är alla uppgifter du behöver:

E-post: Steve@danvikens.se
Telefon: 070-530 58 64

Inga kommentarer: